Designmuligheder

Demonstration of possibilities of changes in template design. Then there's more

Guttters

Font size

Colors schemes

Køb dette tema

Om os

Virksomheden er først stiftet for nylig, men vi har mange års erfaring inden for byggeri.

Vi har arbejdet inden for byggeriet siden 1999 og har gennemført forskellige projekter lige fra opførelse af familiehuse til små og store ombygninger af bygninger og interiør.

Vores mål er at gennemføre ærligt og højkvalitetsarbejde med interesse for energieffektive bygninger.


Vi bygge huse 

Vi har mange års erfaring med opførelse af familiehuse. Vi tilbyder opførelse af træbygninger eller murstens- og modulhuse. Du behøver ikke bekymre dig om noget, når du bygger et hus. Fortæl os blot dine krav, og vi vil klare alt. Familiehuse, ombygning af boligenheder, loftstilbygning, nybyggeri af etageejendomme m.fl.

Isolering af facader

Efter isolering af tag spiller væg- og facadeisolering en vigtig rolle i isoleringen. Ydervægge udgør normalt den største del af klimaskærmen, som skal beskyttes mod for stor varmeoverførsel. Yderligere isolering er nyttig især under renovering.

Varmeisolering af høj kvalitet reducerer ikke kun varmeomkostningerne i de kolde måneder, men forbedrer også beskyttelsen mod overophedning om sommeren.

Udskiftning af vinduer

Vi leverer og monterer højkvalitets plastikvinduer og plastaltandøre lavet af tyske flerkammer PVC-profiler. Vores vinduer og altandøre er monteret med østrigske beslag. Vi laver plastikvinduer til dig i mange farver, træimitationer og glastyper. Ligeledes med persienner, vindueskarme og insektnet.

Solpaneler

Fotovoltaiske kraftværker vil give dig delvis selvforsyning med elforbrug. Vi installerer et solcelleanlæg efter dine behov. Vil du reducere dit energiforbrug derhjemme? Har du brug for et kraftværk til at opvarme vand i en kedel eller swimmingpool eller vil du have en backup-kilde i tilfælde af strømafbrydelse? Et solcelleanlæg er en løsning for alle.

Rekuperation

Genvinding = genvinding af varme. Den tilførte friske udeluft passerer gennem genvindingsveksleren inde i klimaanlægget, hvor der kommer varm udblæsningsluft fra bygningen ind fra den anden side. Begge luftmasser er perfekt adskilt fra hinanden af ​​et system af kanaler, således at der ikke sker en tilbagetrængning af lugte fra udsugningsluften til indblæsningsluften.


Hvorfor vælge os?

På grund af virksomhedens gradvise udvikling er vi i dag i stand til at implementere højkvalitets og professionelt bestilte ordrer inden for bolig-, industri- og landbrugsområdet.

Erfaring indenfor området

Vi tilbyder kvalitets byggeservice med mange års erfaring.

Vi står ved vores principper

Vi sørger for at holde alle løfter og deadlines.

Kvalitet og ansvar

Vi bruger førsteklasses gennemprøvede materialer, vi er opmærksomme på den høje kvalitet af håndværket.

Fair Play

Vi bestræber os på at opretholde gode relationer til kunder og samarbejdspartnere.


Er du interesseret i mere information? Tøv ikke med at kontakte os!